جزیره کیش، نگینی در دل خلیج فارس..
این جزیره که در آبهای گرم و آبی خلیج فارس میدرخشد، از دیرباز مأمن تجار و ملوانان بوده است. مسیرهایی که از کیش گذر کردهاند، روایتگر هزاران سال تاریخ و فرهنگ است.
کیش با مساحتی در حدود 93 کیلومتر مربع، به عنوان یکی از مقاصد محبوب گردشگری، دارای آب و هوای گرم و مرطوب در تابستان و معتدل در زمستان است. از این رو بهشتی برای سفرهای تفریحی و تجاری است. سواحل مرجانی، هوای لطیف و دیدنیها و آثاری که گاه از اعماق تاریخ برخاستهاند، جزیرهی کیش را به مقصدی افسونگر تبدیل کردهاند.
هر آنچه باید در خصوص شهر کیش بدانیم!
جزیرهی کیش، با طبیعت بینظیر و امکانات خاص خود، در هر فصلی از سال پذیرای مسافران است، اما انتخاب زمان و مکان اقامت مناسب، میتواند تجربهای دلپذیرتر و بهیادماندنیتر برای شما رقم بزند.
چه زمانی برای سفر به کیش مناسب است؟
بهترین زمان سفر به جزیرهی کیش، فصلهای پاییز و زمستان است. زمانی که هوای جزیره از گرما و رطوبت سنگین تابستان رهایی یافته و نسیمی خنک در آبان تا اوایل فروردین میوزد.
دمای معتدل (بین 20 الی 28 درجه)، فرصتی بیهمتا برای گشتوگذار در دل طبیعت و لذت بردن از تفریحات آبی را فراهم میکند.
اوایل بهار نیز با هوایی ملایم و دلپذیر، جذابیت خاص خود را دارد و شوق کشف و آرامش را به مسافران هدیه میدهد. اما در گرمای تابستان و زیر آفتاب سوزان، شاید تنها نسیم دریا و جشنوارههای پرهیجان تابستانی باشند که دلهای مشتاق را به این جزیره فرا بخوانند.
کیش، بهشتی برای عاشقان غذاهای محلی و دریایی
سفر به کیش تنها در تماشای موجها و آرامش ساحل خلاصه نمیشود، بلکه لذیذترین طعمهای جنوب نیز در انتظار شماست.
از ماهی تازه و طعمدار شدهی "سمک مشوی" که با هنر دست ماهیگیران در آتش ذغال کباب میشود، تا عطر تند و دلانگیز "مجبوس لحم" که با ادویههای خاص عربی و برنج دودی، حس و حال اصالت جنوب را بر سفرهها مینشاند.
خوراکیهایی مانند "قلیهماهی" با سس ترش و جذاب گوجه خیلی اشتها برانگیز به نظر میرسند. سبزیهای معطر و "هریسه" که لطافت گندم و گوشت در دل آن پنهان شده، سفری به دنیایی از طعم و تجربه است.